Naambordje

  Je zus is bevallen en je wilt haar natuurlijk een ontzettend leuk en persoonlijk kraamcadeau geven, maar wat?

  Een rompertje, een speelgoedknuffel of een speentje, allemaal leuk, zeker. Maar het mag wel wat specialer en persoonlijker zijn.

  Op zoek naar leuke kinderkamerdecoratie?

  Je kijkt naar de kinderkamer en ziet bijvoorbeeld een leuk behang met prinsesjes erop. Een naambordje met een kroontje is een idee. Of een kinderkamer met autootjes, een naambord in de vorm van een vrachtwagen of toch ook altijd leuk een VW-busje.  Vogeltjes, bloemetjes, piraten, beertjes, er is veel keus. Je vindt altijd wel een naambordje dat in de kinderkamer past.

  Geen poespas maar gewoon de letters van de naam van het kindje, dat kan natuurlijk ook. Je kan ze bestellen in verschillende kleuren en lettertypes. Je kan er voor kiezen figuurtjes op het naambordje te laten zetten, voor de jongetjes een voetbal, blokken en een autootje, voor de meisjes een Hello Kitty, beertje en een spiegeltje.

  Het naambordje past perfect bij de kinderkamer en met toevoeging van de naam past het allemaal bij elkaar.

  Kraamcadeau idee

  Wat een leuk geboortekaartje heb je gekregen van je vriendin? Met een leuk olifantje, schattig babytje, een kinderwagentje en zo zijn er veel meer leuke, lieve, schattige, vrolijke, kleurrijke geboortekaartjes. Je ziet dat er veel aandacht is besteed om dat ene leuke geboortekaartje te vinden. Je kan geen  leuker en origineler kraamcadeau geven dan een naambordje met het geboortekaartje erop geschilderd. Leuk voor op de kinderkamerdeur of gewoon als kinderkamerdecoratie in het kamertje.

  Of  misschien heb jij of je kindje wel een favoriet figuurtje, een figuurtje van tv, uit de film of een boek. Stuur een voorbeeld op en ik maak het voor je.

  Denk niet langer na en bestel nu!

Eigen ontwerp

Draakje

Hond

Zwaarden

Giraf

Roze giraf

Vogeltjes

Bloemetjes

Piraat

Volkswagenbus

Dolfijn

Kroontje

Beertje

Stoere jongen

naambordkinderkamer meisje.Malitta

Meisje

Kasteel blauw

Kasteel roze

Katje

Vliegtuig

Naambord letters Tartine Script

Naambord letters Porky's

Naambord letters Arial Bold